Mina provade viner


Lägg upp ny provning Vin 1 till 5 av 5
Vin
  2011 - Pattes Loup - Chablis Premier Cru AOC - Beauregard
(France - Bourgogne - Chablis Info)
Visa mer information
  Oj oj oj...så förbannat gott. Tänk om alla Chablis skulle prestera så här. Oerhört elegant. Lättsam, men ändå seriöst. Oerhört balanserat och harmoniskt. Här finns fortfarande utveckling att hämta. Den här ädressen är en säker källa till lycka. Fyller på. (vs2400 2015-12-03 Hemma)
  2012 - Pattes Loup - Chablis AOC
(France - Bourgogne - Chablis Info)
Visa mer information
  Följs under två kvällar. Ganska skiftande karaktär måste erkännas. Kväll ett är det citrus-späckade mineraler och rysligt fina syror som fullständigt charmar loss. Underbar sommardricka. Kväll två finns det mer 'natur'-vibbar och mer skitenhet som kompletterar citrus/syror/mineraler. Mer Jura-lik...aningen oxad. Stått väl kyld under natten, men det går inte att blunda för faktumet att vinerna tar stryk i den tropiska hettan.
Oavsett vilken kväll vi tutar...väldigt god och trevlig.
(vs2400 2014-07-26 Hemma)
  2011 - Pattes Loup - Chablis Premier Cru AOC - Butteaux
(France - Bourgogne - Chablis Info)
Visa mer information
  Så här vill man ha sina Chablis...gul frukt, mängder med krita, lika mycket snäckskal och den där lilla sköna oljigheten som gör att munkänslan blir klockrent skön. Rena syror, fantastisk längd, spänstig elegans...sammantaget blir detta en av årets bättre vita vinkickar. Chardonnay är inte dumt. Skitgod redan nu och naturligtvis en lysande framtid. Man kan inte ha för mycket bra Chablis i källaren. (vs2400 2013-07-10 Hemma)
  2011 - Pattes Loup - Chablis AOC
(France - Bourgogne - Chablis Info)
Visa mer information
  Här snackar vi sten. Här snackar vi syror. Testas över två dagar och det är inget snack om att allt levererar bättre dag två. Mer balans, mer mineraler, mer energi, mer spänst. Allt vad jag vill ha i en enkel Chablis finns här. Kanske saknas lite av den där 'blöta stenen'-känslan man ofta letar efter. Men renhet och briljans kompenserar den lilla bristen. En av de absolut bästa Chablis på by-nivå som dunkats ned på Sturköbaren. Längtar efter att knäppa en 1er Cru från Pattes Loup. (vs2400 2013-06-22 Hemma med LP)
  2011 - Pattes Loup - Chablis AOC
(France - Bourgogne - Chablis Info)
Visa mer information
  Här snackar vi sten. Här snackar vi syror. Testas över två dagar och det är inget snack om att allt levererar bättre dag två. Mer balans, mer mineraler, mer energi, mer spänst. Allt vad jag vill ha i en enkel Chablis finns här. Kanske saknas lite av den där 'blöta stenen'-känslan man ofta letar efter. Men renhet och briljans kompenserar den lilla bristen. En av de absolut bästa Chablis på by-nivå som dunkats ned på Sturköbaren. Längtar efter att knäppa en 1er Cru från Pattes Loup. (vs2400 2013-06-06 Hemma)
1
Lägg upp ny provning