Mina provade viner


Lägg upp ny provning Vin 1 till 3 av 3
Vin
  2012 - Kistenmacher-Hengerer - Lemberger - III von Alten Reben
(Deutschland - Württemberg Info)
Visa mer information
  Fredrik har med sig tre olika Lemberger från Würtemberg. Två är allvarligt ekskadade. Den här är den enklaste (billagaste), men definitivt den bästa av de tre. Här finns potential och är ett vin som jag skulle vilja testa om 2-3 år. Tror att mycket trillar ner på ett angenämt sätt då. En brasklapp är på sin plats för de flesta röda germaner...de måste lugna ner sig med sina kryddiga, söta, moccakladdiga fat. Ni kan om ni bara vill! (vs2400 2015-04-11 Hemma med FV och FB)
  2012 - Kreis - Cabernet Franc - Rou Rouge
(Deutschland - Württemberg Info)
Visa mer information
  Hur charmigt som helst. Klunk...klunk...klunk. En liten invändning...lite malo om vinet serveras väl kylt. Annars kan det här dunkas ner på vilken naturvinsbar som helst. Försvinnande gott! (vs2400 2014-05-10 Sturköblot)
  2012 - Bernd Kreis in Stuttgart - Cabernet Franc - rou-rou-rouge
(Deutschland - Württemberg Info)
Visa mer information
  Gott. Riktigt busgott. Klockrent charmigt och vansinnigt lättdrucket CabFranc-vin från...Württemberg. Inte nog med att Kreis har en vinbutik av toppklass...han gör dessutom vin...och som han gör det. Inget stort men fan vad gott. Ännu bättre dagen efter. Mer harmoniskt, än mer läskande. Skitbusigt och charmigt. (vs2400 2013-11-15 Tuppkalas)
1
Lägg upp ny provning