Mina provade viner


Lägg upp ny provning Vin 1 till 3 av 3
Vin
  2004 - Giacomo Fenocchio - Barolo DOCG - Bussia - Riserva
(Italia - Piemonte Info)
Visa mer information
  Fånigt bra...makalös i sin elegans...klassisk...ren, men ändå med intressant utveckling...spänstig trots sina dryga tio år. Inget annat än ett stort vin från en hantverkare som imponerar gång efter annan. Till en Sturkö-ossobuco tar Riservan för sig än mer. Än mer djup och finess. Fantastiskt vin och med ett antal år till inom sig. Tyvärr endast två kvar i källaren... (vs2400 2015-12-24 Hemma)
  2004 - Giacomo Fenocchio - Barolo DOCG - Bussia - Riserva
(Italia - Piemonte Info)
Visa mer information
  Det börjar bli trångt i toppen av årets finaste Nebbiolo-upplevelser. Och här är ännu en som tränger sig in bra högt upp. Klassvin...vansinnigt bra, återigen finns det både djup, intensitet, elegens, höjd...vi kan fortsätta och rabbla höjdaregenskaper...behövs egentlig bara att skriva att jag är glad att det finns några stycken i källaren och att jag är ledsen att det inte är fler. Den här 04:an har ett långt och hälsosamt liv framför sig. (vs2400 2013-08-03 Hemma hos Ingvar)
  2004 - Giacomo Fenocchio - Barolo DOCG - Bussia - Riserva
(Italia - Piemonte Info)
Visa mer information
  Då var det dags...efter FV stora vinupplevelse av detta vin för ett tag sedan är förväntningarna uppskruvade...redigt uppskruvade. Fenocchio's Riserva får sig 3-4 timmar i dekantern innan det är dags för måltid.
Upp till bevis. Tyvärr är doften fullständigt sluten...endast fråga om en variant vi kan finna...och det är en lätt ton av målarfärg. Vi släpper doften och låter munnen få sitt...och här sitter allt som en smäck...sicket lyft...sicka syror...sicken renhet...sicken potential. Det här är stort...redigt stort. Redan nu men det är inget mot vad vi kan förvänta oss om en 5-6 år. Och därefter ett gäng år till. Lite synd med doften, men när man får den kicken vid matbordet och glasen därefter...ja, då sitter vi där med ett saligt leende. Ruggigt fin Barolo av gammal redig botti-klass. Glad att det ligger några till och vilar i källaren.
(vs2400 2012-03-31 Hemma)
1
Lägg upp ny provning